jak

idag har jag skypat med chookis, köpt blommor, tandkräm och hunter wellies. De är fabulösa. Nu ska jag värma min mat.


egentligen är en personlig dagbok mycket bättre än en blogg.

hej då

fyi - Francescas kompis Sarah är här över veckoslutet, hennes barn är jättesöta och hon är extremt rolig.

Maltes

James mamma är här över helgen eftersom Francesca är i Dubai. Igår när vi åt middag berättade James för henne att jag är "very healthy", eftersom jag tar ut hunden klockan 6 på morgonen, åker och simmar och sen åker till skolan. en gång i veckan. väldigt hälsosamt. Nåväl.

Jag försov mig idag igen :( vaknade kvart i 8, när jag egentligen ska vara klar vid 7 men ingen skada skedd :) Det värsta var att James ringde senare och frågade om jag behövde en doktor eftersom han var orolig + jag hostade som en kol-patient igår. tur att de inte blir arga när jag försover mig

Peugeoten kom tillbaka igår, jippie! Enligt James är inte de som jobbar på verkstaden där den blev lagad l"the sharpest knives in the drawer". No shit - tanklocket var borta. för att tanka i vanliga fall mpste man säta i nyckeln i tanklocket, vrida ett kvart varv och sedan ta bort hela locket. hur kan man glömma att sätta tillbaks det när nyckeln är fast i det? genier.

till Andreas



SHIT

Francesca fyller år i helgen och jag har inte köpt enb present. Vad ska jag köpa.

poop

sjukling

har jag vart sen i fredags kväll. ska ligga och tycka synd om mig själv imorgon och hoppas jag mår bättre sen.

Adjö


Suck

I söndags var jag och Josefine i London och slösade pengar. Yay. Jag känner mig cool. I am amking progress with B och i eftermidag ska jag till biblioteket. Och en massa läxor ikväll. Hej då

We are young

Okej. I onsdags hämtade de min bil och kom med en Vauxhall Astra som var ascool utanpå och inuti. Tills jag kört en halvtimme i den. Sätet är lika bekvämt som en stenhög (referens till Top Gear, fyi), man blir åksjuk och man ser inte ut genom bakrutan. Igår. gjorde jag inget viktigt förutom att vara i skolan. Det var okej, jag var bäst osv. Idag har jag övat brandlarm med barnen. väldigt roligt, eftersom A blev hur uppspelt som helst. Nu ska jag fortsätta jobba på min childcaring policy som kommer bli riktigt usel men det bryr jag mig inte om.

Körde till biblioteket idag och på radion sa de att en ny låt från Travie McCoy skulle dyka upp. Jag blev 100 % säker på att det skulle vara We'll be alright, men jag var tvungen att skynda till biblioteket, som sagt och skaffa mig ett lånekort. Som tur var gick besöket huffsat snabbt och jag kunde skråla ikapp med TravieTravie hela vägen hem. eller till BP garaget iaf. 

Adjö


We'll go all the way

Nu ska jag beställa smågodis på internet. Hur smart är inte det?

Har varit ute hela eftermiddagen och åkt rutschkana ochgungat med A och L. Imorgon ska vi leka med Gina och jag ska till skolan.

Till jul ska jag köpa en the Stig-chokladkalender från M&S. Over and out

Childcarethingis. Blö

Har irriat runt i Guildford idag. Jättekul. Åt världens godaste sandwich till lunch och körde hem för att simma.

Ikväll ska jag äta pizza. Det finns en Gud.

RSS 2.0