Xophie

Hihi
Tack Jesus för att det nu finns en svensk tjej i min engelskakurs.

I början av veckan backade en lastbil på "min" bil så stötfångaren är lite lös, det är en STOR buckla. nej inte buckla. Hål snarare. Ett stort hål på högra sidan, bredvid strålkastaren som är lös den också. Idag ringde en kille från bilverkstan/uthyrningsfirman. De ska komma och hämta bilen och lämna en lånebil och det var en massa saker han skulle läsa upp för mig som tog tio tusen år. Jag och Francesca lyssnade på honom  genom högtalarfunktionen, och han frågar första hur jag stavar mitt efternamn. Hittills har han varit allämt dryg och korkad, enligt Francesca, så hon sitter och gör en massa grimascher och slår sig för pannan. Vad heter jag då i förnamn, undrar killen:
-Sofie, spelled with f
-OK, so is that X-o-p-h-i-e-?
Francesca rycker in
-NO it's F! F as in Freddie!
-oh S-o-p-h-f-i-e
-NO, S as in Sam, O, F as in Freddie, I and E as in Eileen


efter tusen år kommer killen fram till att när d ekommer för att hämta/lämna alla bilar måste jag ha ett brev eller ngåot som bekräftar att jag bor på adressen. Från Ingenstans kommer L i sin blöja och börjar fisa. Jag och Francesca får extrema skrattanfall och kan inte prata ordentligt. vidare vill han veta allt om mitt körkort och undrar om jag har dokument som bekräftar att jag har körkort, eller bara ett körkort. Bara ett körkort svarar jag, men han verkar inte fatta så det tar tio minuter för honom att komma fram till att jag inte har något dokument. Efter 20 minuter, och efter att jag och Lucinda har dansat till on-hold music frågar han vilken dag de kan komma och hämta bilen. Så fort som möjligt svarar jag. Då börjar han komma med etthundra invändningar och förklarar att de inte kan komma i eftermiddag. Klockan var tre. Det fattar väll jag med att de inte skulle ha tid att komma idag. Okej onsdag kan ni komma, hej då säger jag. Men han har glömt att läsa terms and conditions för mig så nu får jag lyssna på det i en halvtimme. imorgon ska någon ringa och bestämma tid för att veta när det är bra att komma på onsdag. Det kunde jag inte göra med killen jag pratade med idag.

Sen åkte jag för att simma

God natt

Matade ankorna i Shere idag tillsammans med A's girlfriend, som han kallar henne. regnet öser ner och imorgon ska jag till skolan. rock on

OMG

This morning. Love it.

Var på min första engelska-lektion idag, hon som håller i den är überrolig, älskar henne redan. Simmade i morse också, gick upp kvart över 6. Yay.

I heart Peanut butter

K+I=skype ikväll?
Hej då

Öken

Hej. idag har vi besök från Dubai. Mitt rum är extremt kallt och jag fryser.

hej då

Cookie Jar

Imorgon måste jag till Totally Swedish, like it or not!

Jag och James satte upp en hylla till mig idag. Jag har hål i min vägg nu.

En sak till.
Jag älskar Kim.

Jakt

jag hade kunnat skriva om hela min dag men jag orkar inte det, tror jag. lite kankse

 idag har jag
 - Jobbat 7-11
 - suttit på mitt rum
 - ätit soppa och glass
 - simmat. Vilket gick sjükt bra. Med tanke på omständigheterna
 - gjort en fruktkaka/efterrätt
 - gått ut med hunden
 - gjort en stirred fry
 - ätit den
 - funderat på att imorgon ska jag köpa ett par Hunter-wellies.



men vilken färg? Svarta eller gröna?

Och vilka sockar?







Just nu lutar det åt svart med vit stickning...


Ribena

Åh jag dör av sömnbrist. Har utvecklat en hatkärlek till onsdagar. Jag jobbar nästan hela dagen. Men varje kväll är det FF vilket är ganska skönt. Och på onsdagar kommer oftast Archies kompisar på playdates med deras nanny, så jag har någon att prata med.

Nästa vecka börjar troligen min engelskakurs. Hoppas det är många i min ålder i kursen, gillar inte att leta folk på nätet. Period.

Idag har jag köpt Ben & Jerrys, egg rolls, pok pie och nötter. Hej nya liv.


Bahia, Kim. Bahia!

I eftermiddag gick jag ner till hjärtat av byn. Letade efter en lekplats som var totalt omöjlig att hitta, tills jag hittade en rökande tant som visade vägen. Sen lekte vi. Sen gick vi uppför kullen och hem igen. Asjobbigt.

What else. Jo, skicka mig en burkini, mamma.

Idag har jag inte ätit en enda McCoys-påse, eller någon choklad eller kaka ALLS. Detox


där har ni det

hade min mamma vart här hade hon sagt åt mig att inte simma imorogn. För nu har jag simmat en massa och har lite ont i mitt knä. min mamma hade sagt det är för du har simmat för mycket sofie, ta en dag ledigt. men jag är inte hemma nu så jag gör som jag vill

imorgon tror jag att jag ska vila lite. jag har ont i mitt knä så jag struntar i att simma. för jag bestämmer över mitt egna liv och över mig själv.



jag kanske simmar imorgon

Requestat av Toby

Igår behövde jag städa mitt rum. Då såg det ut såhär














Jag städade. Men jag orkar inte lägga upp efter-bilder. Det är rent nu.

See what I mean?

Bajs
jag hatar att försova mig. Nu ska jag kanske städa mitt rum om Ingrid får som hon vill.

Ikväll är det Top Gear. I am the king of the world
adjö


Jasper

Kom nyss hem från A simlektion, han tar privatlektioner eftersom han inte gjorde något på grupplektionerna. HAHA

James och Francesca åkte till Frankrike i morse, så just nu har jag ebsök från högländerna. Detta veckoslutet kommer bli extremt lugnt. Praise the lord.

Köp aldrig nagellack från Mavala i färgen Jasper. Lockande namn, jag vet. Färgen passar nog min mamma.

Hm, vad ska jag göra i eftermiddag? Simma kanske... :)





Såhär glad är man när man simmar hos Harpers Fitness

sorrysorrysorrysorrysorrysorrysorry

Soo sorry toby.Här tillägnas massa youtubeklipp för att du ska förstå hur ledsna vi eder!!!!!!! (jag känner en som heter edler i efternamn)


viktigt.

Sofie har uppmanat mig om att skriva om barnen i Afrika. Och därför ska jag nu genast göra så. Men låt oss först diskutera Traviedan eftersom vi alla känner för att tala om honom. Traviedan jobbar som livvakt. Det är förstås lyckligt för honom att han antagligen jobbar inomhus. Annars hade han fått stå ut med flera biljarders biljader kryp och illrar varje dag och vem vill det. Fast om man har coca cola så går den an. Då kan man till och med acceptera får. Sofi(e) har definitivt coca cola. Och marylands (cookieholic). Och annat.

Olympiska simmare kan mumsa i sig 12000 kalorier om dagen utan att bli mysfeta. Vi borde alla bli simmare. Ett frimärke med drottningen innehåller 5.9 kalorier. Tänk så många sådana man kan äta!

År 1979 så snöade det i Sahara. Det finns hopp för oss alla ännu. En kaktus som ser ut som en snögubbe är en mycket trevlig syn må jag säga! En gång slösade jag bort en hel påse mentos bara för att se om dom inte smakade något när man höll för näsan. Det gjorde dom inte. Bortslösat.

Ingrid försöker säga att hon inte är intresserad av en vampyr. Hon ljuger. Det bevisar bara att hon har lika högt iq som Muhammed Ali. 78. Nu ska jag gå och köpa en ko. Barnen får vänta.

Peace. Yfic.

I heart Hannah.

Übertidigt i morse simmade jag. Jag är fet.


Hannah

hahaahha ja asså jag ba vafan har hon en livvakt och varför gör han inget mer än äter en macka?

Det luktar stekt lök i det här huset. Jag älskar lök


Tack Ingrid


Bad times

Jag vill också se VMA men vi har inte MTV i det här huset. snacka om skandal :'(


Vad ska det bli av mig

Det är en dude utanför som putsar fönstren nu. Han demandar att jag ska göra en kopp te till honom. No way

Varför finns det inget bröd i kylskåpet. Och var är osten? Isbergssallad är fan ingen höjdare till frukost.



Det dyker upp nya gubbar varje timme i det här huset. När kommer Francesca hem?


Because he is a scum

Kollar på the Heroes Concert. Robbie Williams har världens fulaste byxor. Konserten spelas på Twickenham Stadium, boy is that awesome.

Oh me Ge, Gary Barlow on stage. I am off

I wish I was six feet tall

Kräktes en massa i min fina Peugot idag när jag mötte två Fiat Multipla påväg till Dorking Health Center.

Har pratat med min käre vän vars pojkvän ser ut som en vampyr, men nu får det banne mig vara nog. Jag går ut.



Snart Kommer Julia och André och käkar Sunday Roast med oss. Bää

Close enough

Var i Guildford idag med nyfunna tyska och svenska vänner.

Ibland hatar jag att köra i på vänster sida.

Nu ska jag koka ravioli och se på Top Gear all by myself.




HA

Kim froppar nougatsås på sin dator och jag har simmat hur långt som helst idag. Badvakten såg ut som Travie.

poupi kakas

Hej kära fiender. Och vänner. Något alldeles fantastiskt har ägt rum denna afton. Lika fantastiskt som att jorden går runt solen eller som att de flesta toaletter spolar i tonen E. Det skulle kunna vara att jag idag fick lära mig att spökena i pacman heter blinky, pinky, inky och clyde. Givetvis kan jag inte skriva om det med risk för att bli nedsövd och ivägsänd till Danmark. Något som jag fruktar mer än vindruvor. Ni förstår alla vilken katastrof det skulle vara. Istället tycker jag att vi kan fundera över följande: är trekvartsbyxor verkligen något att satsa på? Det spelar verkligen ingen roll vem man ser ut som, man får ändå inte lov att bära dem.

Voldemort är det fräsigaste pågen i hela världen. Synd att han är död. Jag är övertygad om att vi hade kunnat vara bästa vänner.

Jag skulle lagt upp en bild av Robert Pattinson, men jag orkar inte.

Min favoritmening i hela världen är was it a car or a cat i saw. Mitt favoritord är whimsical. Eller microwave. Mycket fräsigare än microvågsugn.

/ yfic, kimsivimsi

Richmond

Idag var jag i Richmond och hängde. All by myself. Jag tycker faktiskt att det är ganska skönt att 'go for a little wonder', som A säger, helt ensam. Man lär sig så mycket mer. Och jag kan göra vad jag vill, gå vart jag vill och åka hem när jag vill. Fast det är ju inte skitkul alltid att vara ensam när man inte vet vad man ska göra eller vart man ska.

Hur som helst: idag köpte jag ett par jeans på Gap och impregneringsspray till mina nya skor samt en morotskaka.



yumm.

har haft världens längsta dag idag, gjorde en kak-grej med A, som blev misslyckad, så jag och Francesca la den i en mindre skål och stoppade in den i en lucka i AGA-spisen. Därefter kollade vi på Crimewatch. I trekvart. Sen slängde vi en kolsvart kaka i slasken.

Richmond imorgon

Säga vad man vill...

...men nu är det fan inte kul att se en fiat 500 längre.

Tack Ingrid

Dansken made my day när hon visade sin kursare på facebook.


Nu - cookies!

fet mås

Lämnade A på dagis idag, och när jag skulle köra därifrån backade bokstavligt talat världens största bil ut, en asfet land rover, och var typ en milimeter ifrån att backa ¨på mig. Hon sa att hon inte såg någonting pga sin stora bil. f u . har man råd att köpa världens sötrsta bil har man väll råd att köpa backsensorer eller backkamera til dne också?

andreas. Idag såg jag två fiat 500 inom loppet av tio skeunder. fem minuter senare såg jag en tredje.


M&S

I fredags var jag på Marks and Spencer. Kim, minns du vårt första besök i den affären? På Heathrow. Jag dog lite. Kim dog lite.
Och de hade våra absoluta favoritisar.

womit

fick låna James parkeringsbiljett igår när jag parkerade utanför tågstationen - han har någon fri årsbiljett eftersom han parkerar där varje dag. Innan jag kör iväg säger Francesca "Tappa inte bort den! ;) "

kommer tillbaka på kvällen, biljetten är kvar, kör igenom grindarna till huset, biljetten är kvar, gåår in i huset och chit-cahattar med James om the Proms nästa helg osv. I morse när jag ska hämta biljetten i bilen hittar jag den inte någonstans. Letar igenom HELA bilen, går in, tittar i min väska, plånbok, fickor. Blir så rädd/nervös att jag nästan kräks och säger till Francesca att jag inte hittar den, frågar James om han tog den. Han kollar på mig i typ en minut och säger sen "Jaaaaaaaha den, ja den tog jag igår kväll"

Idag ska jag grilla med barnfamiljer. och spela krockett <3 igen.

over and out

the Capital of awesomeness

Idag var jag inne i London. Var extremt ambitiös, och hade ingen som helst plan. eller en liten. Först åkte jag till Camden och köpte ett par cons (till) på office. De som jobbade var extremt trevliga, jag kommer natagligen gå dit och köpa skor varje gång jag är i London. (skoja bara mamma. typ). därefter åkte jag till oxfordstreet och köpte en väska på Debenhams. efter att ha kollat i varenda affär på oxfordstreet bestämde jag mig till slut.

Sen:
Buss till knightsbridge. tråkigt
Fot till Hyde Park. fetch
Tub till Hans Holbeins Ambassadörer
Fot till houses of westminster osv
Fot till Waterloo station

var lite sugen på Westfield idag med men jag orkade inte.

Jag gillar att det finns bilaffärer mitt inne i London. Känns ballt.

Ikväll har vi spelat krockett. Jag är en naturbegåvning


Lunch i camden


poop. jag orkar inte ta nya foton så ni som bryr er får vrida huvudet i led. Bilderna är egentligen till mamma.







The end is near

Okej, så idag har jag träffat James mamma och syster+hennes familj. Mamman träffade jag hara tre minuter typ... Hon är asball.

More important stuff: denna veckan har jag varit extremt slarvig och glömsk, vilket inte alls har varit jättekul. Hur som helst är det ju ett framsateg att jag vet vad jag har gjort för fel så jag kan rätta till det...

Nu ska jag tömma min papperkorg. Så många minnen...


ANDREAS

I lördags när jag köte fish and chips svischade en röd Fiat 500 förbi mig. Idag har jag sett tre stycken (alla nya). Jag vill inte ha. En. Fiat Multipla för. De är brottsligt fula.



De gmla är coolare, as always




Känsliga läsare varnas



Butterflies

Brööl jag hatar att prata i telefon med människor jag inte känner liksom. Ringde nyss mitt förhoppningsvis framtida college men det var en massa knappar att trycka på, människor att säga hälsningsfraser till och till slut hamnade jag rätt - och fick tala in ett meddelande. poop.

2012

ÅH FETT

i morse fick jag mitt nya visakort från tha bank. Det är asballt. Jag hade hellre haft ett svart, men jag är för töntig för det.


löv it med tanke på den balla 2012loggan. och för att det står Miss Cecilia M S. ska bara komma på vad jag ska skriva på baksidan 







I need a walk

Idag köpte jag mig ett lager med McCoys, godis och kakor. Jag köpte inte coca cola, vilket jag ångrar extremt mycket, nu dör jag nog. Hoppade in i telefonbutiken också, och killen i affären ringde telefonbolaget, så de ska försöka lösa mitt dumma problem asap.

Hittad en väksa som jag förälskade mig i när jag läste Cosmo. Ska bara komma på vilken storle och färg jag vill ha. (rödrödrödrödröd) eller... ska jag vänta i tusen år och köpa en Mulberry Alexa istället?



KOLLA white cars are back! Breaking news...



mitt klädstreck

 

I fredag fick jag en julkaramell av jultomten utanför m&s.

RSS 2.0